Yandex Metrica

Nelsson anlaştı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek olan rakam

Nelsson anlaştı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek olan rakam

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'ya İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olmuştu. Sevilla, Victor Nelsson'u da gözüne kestirdi. Danimarkalı oyuncuyla anlaşma sağlandı.

Spor

23.01.2024, 19:39

Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, transfer harekatını sürdürüyor. Sevilla, Marcao transferinin ardından Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdürüyordu. Sevilla, Nelsson ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Genç stoper Sevilla'dan yıllık 2 milyon euro alacak.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Haberi Görüntüle

20 MİLYON EURO’NUN ALTINA İNMİYOR

Sevilla sportif direktörü Monchi'nin Galatasaray'a son teklifi 18 milyon Euro. Nelsson'un sözleşmesinde '25 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi var.Galatasaray yönetimi ise 20 milyon euro'nun altına inmeyi düşünmüyor.

Galatasaray, geçen sezon Kopenhag'a 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Nelsson'u kadrosuna kattı. 46 maça çıkan Danimarkalı futbolcu, 1 kez fileleri havalandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading