Yandex Metrica

Necati Ateş, Fenerbahçelileri kızdırdı! Canlı yayında yaptığı açıklama tepki çekti!

Necati Ateş, Fenerbahçelileri kızdırdı! Canlı yayında yaptığı açıklama tepki çekti!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski antrenörü Necati Ateş'in Fenerbahçe ve Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklama gündem oldu. Necati Ateş'in hakem yorumu Sarı-lacivertli taraftarları çıldırttı.

Spor

23.01.2024, 22:15

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Sİvasspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmayı yöneten hakem Hüseyin Göçek'in Serdar Aziz'in pozisyonu için verdiği karar tartışmalara yol açtı.

Sivassporlu oyuncuların penaltı beklediği pozisyonda el olmadığını söyleyen Göçek, pozisyonun kurala göre penaltı olmadığını belirtti.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

NECATİ ATEŞ'TEN PENALTI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe-Sivasspor maçını TRT Spor'da yorumlayan Necati Ateş, Serdar Aziz'in pozisyonu için penaltı yorumunda bulundu.

Daha önce benzer pozisyonlarda penaltı verildiğini öne süren Necati Ateş, "Serdar Aziz'in pozisyonunda bunun gibi emsal kaç tane pozisyonda penaltı verildi? Dün Trabzonspor maçındaki pozisyon penaltıysa, bu da penaltı. Serdar'ın kolu da normal konumda değil. Ankaragücü maçında Arda'nın baldırından sekti top. Penaltı verildi.  Hakem olsam Serdar Aziz'in pozisyona penaltı çalarım. Çünkü bakın top yön değiştiriyor ve Yatabare topa vuramıyor. Bu hamleyle Yatabare'nin topa vurması engelleniyor.Ülkemizde bir dünya bu pozisyonlara penaltı verildi. Serdar Aziz'in top kafasından sekip eline geliyor, kurala göre penaltı olmayabilir ama Hüseyin Göçek çalmalıydı, Dünya Kupası'nda olmayabilir burası Türkiye" ifadelerini kullandı.

Necati Ateş'in açıklamalarına tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading