Yandex Metrica

NBA efsanesi Gregg Popovich'ten şık hareket! Depremden etkilenen çocuklara eğitim desteği

NBA efsanesi Gregg Popovich'ten şık hareket! Depremden etkilenen çocuklara eğitim desteği

NBA ve San Antonio Spurs efsanesi Gregg Popovich, depremden etkilenen çocuklar için eğitim desteğinde bulunacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:27

Türkiye ve Suriye'de yaşanan 'asrın felaketi' sonrası spor dünyası tek yürek oldu. Yerel, ulusal ve uluslararası spor kulüpleri, sporcular, spor insanları Türkiye ve Suriye için desteklerini paylaştı.

Sokrates Dergi'nin yayınına katılan NBA efsanesi Gregg Popovich, depremzede çocuklar için eğitim desteğinde bulunacağını açıkladı.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

''YARDIM ETMENİN YOLUNU BULUN''

Diyarbakır Hava Üssü'nde 1 sene askerlik yapan San Antonio Spurs baş antrenörü Gregg Popovich yaptığı açıklamada: "Bir süreliğine vaktinizi almak ve depremzedeleri anladığımı göstermek için buradayım. Diyarbakır'da yaşamış ve genç bir adam olarak Gaziantep gibi birçok kente seyahat etmiştim. O güzel insanların inançlarını, karakterlerini ve zorlukları yenme gücünü biliyorum" ifadeleriyle Türkiye'ye taziyesini iletti.

Eğitim desteği sağlayacağını ileten efsane koç: "Ben, öksüz veya yetim çocuklar için eğitim imkânı sağlayan ve bunu yüzlerce yıldır mükemmel şekilde yapan Darüşşafaka ile hareket edeceğim. Rica ediyorum, yardım etmenin yolunu bulun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading