Yandex Metrica

Mustafa Sarıgül, Barcelona - Galatasaray maçına damga vurdu! Gomis'in ofsayta takılan golü sonrası olay paylaşım

Mustafa Sarıgül, Barcelona - Galatasaray maçına damga vurdu! Gomis'in ofsayta takılan golü sonrası olay paylaşım

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Barcelona karşısında Bafetimbi Gomis ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Karşılaşmanın ardından Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 18:57

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray, Barcelona ile deplasmanda golsü berabere kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Bafetimbi Gomis, 78.dakikada rakip ağları sarsarak temsilcimizi 1-0 öne geçirdi ama hakemin Fransız oyuncunun 1 adım önde olduğunu belirterek ofsayt kararı verdi.

Mücadelenin ardından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, daha önce yapmış olduğu ofsayt açıklaması ile yeniden gündeme geldi.

Daha önce ofsaytı kaldırma vaadinde bulunan Sarıgül, bir taraftarın paylaşımını alıntılayarak "Umarım ne söylemek istediğim anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN PAYLAŞIMI

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

MUSTAFA SARIGÜL: OFSAYTI KALDIRACAĞIZ

Katıldığı bir TV programında ofsayta karşı olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, "Ofsaytı kaldıracağız. Kaldırmamız lazım. Tartışmamız lazım bunu. Ofsayt maçı şey yapıyor. Dünyada da kaldırmamız gerekiyor. Yenilik, değişim istiyoruz biz. Değişimden bahsediyoruz. Türkiye Değişim Partisi’nden bahsediyorum" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading