Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli Takım neden kazanamıyor? Tolunay Kafkas hedef gösterdi

Milli Takım neden kazanamıyor? Tolunay Kafkas hedef gösterdi

Son dakika haberleri... Ümit Milli Futbol Takımı teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kazakistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:04

Son günlerde performansıyla eleştirilen Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 12 Ekim Salı günü Kazakistan ile deplasmanda yapacağı maç için TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Daha önce Şenol Güneş'e entegre şeklinde çalıştıklarını ifade eden Kafkas, "Stefan Kuntz’la fikir alışverişi yaptık. Almanya 21 Yaş Altı Takımı’nı çalıştırması ve buraya bakış açısı bizim için olumlu. Bu bizim için önemli. Bizim bazı problemlerimiz var, bunlardan çok bahsetmek istemiyorum ama bunun altını çizmek istiyorum, Türkiye’de genç oyuncu gelişimi çok sıkıntılı durumda. 21 yaş altındaki oyuncular ligde süre almadığı için buralarda sıkıntı yaşıyoruz. Burayı gelişim yeri olarak görmek çok önemli. Yeni bir grup, çok iyi bir grup ama bir sonraki grup daha iyi olacak. Almanya’dan da birkaç önemli oyuncuyla ilgili çalışmalarımız var. Özellikle bir tanesiyle ilgili. Umarım son anda bir aksilik olmaz ve onu da yanımıza almak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading