Yandex Metrica

Milli arada şov yaptı! Endrick, İspanya'ya da golünü attı

Milli arada şov yaptı! Endrick, İspanya'ya da golünü attı

Brezilya'nın genç yıldızı Endrick, milli takım formasıyla İngiltere ve İspanya maçlarında sergilediği performansla göz doldurdu. Real Madrid'e bu yaz katılacak olan oyuncu, transfer öncesi yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

Spor

28.03.2024, 19:35

Real Madrid'in transfer ettiği Brezilyalı yetenek Endrick, milli takım forması altında oynadığı İngiltere ve İspanya maçlarında etkili bir performans sergiledi. İki maçta da yedek başlayan genç futbolcu, süre aldığı her anı gole çevirerek dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

İKİ MAÇTA DA GOLÜNÜ ATTI

Milli arada İngiltere ve İspanya ile karşılaşan Brezilya Milli Takımı'nda Endrick, yedek başladığı her iki maçta da fileleri havalandırdı. İngiltere karşısında attığı golle takımını galibiyete taşıyan genç oyuncu, İspanya maçında ise takımının ikinci golünü kaydederek sahanın yıldızı oldu.

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

REAL MADRIS TRANSFERİ

Real Madrid'in bu yaz sezonunda kadrosuna katacağı Endrick, Brezilya'nın Palmerias takımında gösterdiği başarılı performansın ardından dikkatleri üzerine çekmişti. 18 yaşına girmeden yapılan transfer anlaşması gereği, sezon sonunda Real Madrid kadrosuna katılacak olan genç yetenek için İspanyol devi bonuslarla birlikte 60 milyon euro ödedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading