Yandex Metrica

Mike Tyson uçakta kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranını yumrukladı

Dünyanın en ünlü ve güçlü boksörlerinden birisi olan Mike Tyson, iddialara göre kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranını, fotoğraf çekiminden hemen sonra yumrukladı. Tyson'ın uyarmasına rağmen kendisini sık sık rahatsız ettiği için çileden çıktığı belirtildi.

Spor

23.01.2024, 19:10

"Demir Mike" lakaplı dünyanın en ünlü boksörlerinden Mike Tyson uçakta kendisini rahatsız eden hayranını defalarca yumrukladı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

HAYRANI LAUBALİ TAVIRLAR SERGİLEDİ

San Francisco Uluslararası Havalimanı'ndan Florida'ya seyahat etmek üzere uçağa binen Tyson, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranın talebini geri çevirmedi. Ancak tam arka koltuğunda oturan yolcunun efsane boksörü rahatsız etmeyi sürdürmesi sonrası Tyson adeta çılgına döndü. 55 yaşındaki Tyson bir anda ayağa kalkarak yolcuyu yumruklamaya başladı.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

"SADECE İMZA İSTİYORDU"

Görüntülerde Tyson'ın bir kişiyi seri şekilde yumrukladığı görülürken, onu durdurmaya çalışan kişinin ise "Hey Mike! Kes şunu" diye bağırdığı duyuluyor. Olayları video kaydına alan kişi "Oğlum Mike Tyson tarafından dövüldü. Evet, kafayı yedi. Sadece imza istiyordu. Ne olduğunu anlamadık" şeklinde konuştu.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

SORHOŞ YOLCU TYSON'I DELİYE ÇEVİRDİ

Eski ağır sıklet dünya şampiyonuna yakın kaynaklar, yolcunun sarhoş olduğunu ve Tyson'ı kışkırtmaya çalıştığını iddia etti. Görgü tanıkları, olayın ardından Mike Tyson'ın uçaktan indiğini ifade etti. Yumruklanan ve yüzü kanlar içinde kalan yolcu tedavi altına alındıktan sonra polis tarafından ifadesine başvuruldu. Fena dayak yiyen hayranı, kanlar içinde kaldıktan sonra hastaneye kaldırılarak Tyson'dan şikayetçi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading