Yandex Metrica

Mesut Özil'in serveti açıklandı! Büyük yatırım!

Mesut Özil'in serveti açıklandı! Büyük yatırım!

Son olarak Başakşehir forması giyen Mesut Özil futbola veda ederken dünya futbolunda büyük ses getirdi. Son dönemde futbol dışı yatırımlarıyla dikkat çeken Mesut'un futboldan kazandığı serveti İngiliz basını duyurdu.

Spor

06.04.2024, 23:44

Mesut Özil'in futbolu bırakmasını ilk duyuran gazete, şimdi de Türk asıllı Alman Milli futbolcunun servetini duyurdu. Kariyerinde birçok dev kulüpte oynama fırsatı bulan dünyaca yıldız ortasaha oyuncusu Özil için İngiliz basını övgüyle bahsetti. Gazete 34 yaşındaki eski futbolcu için Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal ile Almanya Milli Takımı'nda oynadığı yıllar olduğunu ve bu dönemlerde dünyanın en sevilen futbolcu olduğunu da ekledi. 

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

TEK GELİRİ FUTBOL DEĞİL

İngiliz basın yıldız oyuncunun futbol oynadığı dönemlerde tek gelirinin futbol olmadığını belirtti. Kripto para birimi,E- spor ve  giyim alanlarında da futbolcunun kendisine büyük gelirler yarattığını yazdı. 

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

39 STEPS 39 COFFEE HAUS'UN SAHİBİ

 39 Steps Coffee Haus'un patronu olan Mesut Özil'in daha çok İngiltere'de mekanları bulunsa da 33 yaşındaki süperstarın en yakın zamanda kafelerini İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de de faaliyete geçirmeyi hedeflediği biliniyor.Tekstil sektörüne de giren Mesut Özil 'M10' markasını kurdu. Adının baş harfi ve uzun yıllar giydiği '10' numaralı formadan yola çıkarak özel bir logo tasarlattı. Bu marka spor giyim üzerine çalışmalarına devam ediyor ve Mesut Özil'e futbol dışında da para kazandırıyor.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading