Yandex Metrica

Mesut Özil'den ayrılık sinyali! Yıldız oyuncu transfer olacağı takımı itiraf etti

Mesut Özil'den ayrılık sinyali! Yıldız oyuncu transfer olacağı takımı itiraf etti

Son dakika haberleri... Yeni sezonda Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil, sponsorluk ve ticari anlaşma kapsamında gittiği Endonezya'da transfer açıklaması yaptı.

Spor

23.01.2024, 22:09

Futbol dışı ticari yatırımlarıyla gündemde olan Mesut Özil, Endonezya'ya gitti.

Burada gençlerle bir araya gelen Özil, Endonezya Turizm Bakanlığı'nın, ülkenin turizmini uluslararası arenada tanıtmak için düzenlediği etkinlikte gençlerle bir araya geldi.

Jakarta kentindeki Gelaro Bung Karno Şehir Stadyumunda genç takıma koçluk eğitimi veren 33 yaşındaki oyuncu, kariyeriyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve sözleşmesinin 2024 yılında sona ereceğini söyleyen Mesut, "Birgün Endonezya'da oynamak isteyebilirim. Bali United'a transfer olmakla ilgilenebilirim" dedi.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Endonezya'da yapacağı işler hakkında da bilgi veren Mesut Özil, İstiklal Cami hakkında gerçekten bilgi sahibi olmak istiyorum. Ondan sonra ailemle belki Bali'de tatil yapabilirim" açıklamasında bulundu.

Sezonun ikinci devresinin çoğunluğunda forma giyemeyen Mesut'un kaderi yeni gelecek teknik direktörün raporuna göre şekillenecek.

Jorge Jesus'un göreve gelmesi durumunda Mesut ile görüşmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading