Yandex Metrica

Messi PSG'den maaşınının bir kısmını kripto para olarak alacak

Messi PSG'den maaşınının bir kısmını kripto para olarak alacak

Son dakika haberleri... PSG'nin yılın transferine imza attığı Lionel Messi, maaşının bir bölümünü "PSG Fan Token" olarak alacak.

Spor

23.01.2024, 17:47

Paris Saint Germain, yıllık 35 milyon Euro net maaş ve 25 milyon Euro imza parası alacak Lionel Messi'ye ücretinin bir kısmını kripto para olan "PSG Fan Token" olarak ödeyecek.

Messi'nin Barcelona'dan ayrıldığı ve PSG'ye transfer söylentilerinin çıktığı an "PSG Fan Token" fiyatları ciddi bir yükselişe geçmişti.

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Haberi Görüntüle

FAN TOKEN NEDİR?

"Fan tokenlar", Chiliz blok zincirinde basılan tahsil edilebilir dijital varlıklardır ve Socios.com taraftar etkileşim platformu, dünyanın en büyük spor organizasyonlarının, taraftar nüfuz ve ödüllendirme ekosistemine bağlanmasını sağlar.

Manchester City'den PSG'ye, Atletico Madrid'den Juventus'a, Barcelona'dan Inter'e kadar dünyanın en büyük futbol kulüplerinin "fan token" projelerini hayata geçiren blokzinciri tabanlı spor ve eğlence uygulaması Socios, taraftarlara söz hakkı veren oylamalar ile de spor ve dijital dünyanın en yeni etkileşim modellerinden birine öncülük ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading