Yandex Metrica

Messi'nin ayrılığı Türk yıldız Yusuf Demir'e yarayacak

Messi'nin ayrılığı Türk yıldız Yusuf Demir'e yarayacak

Son dakika haberleri... Barcelona'nın Avusturya'nın Rapid Wien'den satın alma opsiyonu ile kiraladığı Yusuf Demir, Lionel Messi'nin şok ayrılığı sonrası A Takıma yükselebilir.

Spor

23.01.2024, 17:45

Lionel Messi'nin Barcelona ile biten hikayesi sonrası akıllara Yusuf Demir geldi. 

İspanyol devinin yeni sezonda Avusturya'nın Rapid Wien kulübünden B takımına transfer ettiği 18 yaşındaki futbolcu için farklı bir senaryo çizilebilir.

Barcelona'nın Stutgart'ı 3-0 mağlup ettiği hazırlık maçında performansıyla göz dolduran ve bir de gol atan Yusuf, teknik direktör Ronald Koeman'ın beğenisini kazanmıştı.

Hollandalı çalıştırıcı ilk 11'deki hücum üçlüsünü  Depay,Griezman ve Yusuf'tan oluşturdu.

YUSUF DEMİR KİMDİR?

Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak 2003 yılında Avusturya'nın Viyana şehrinde  dünyaya gelen Yusuf Demir, futbola başladığı First Wienna takımından 2013 yılında  Rapid Wien'e transfer olmayı başardı. 

Burada ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın dev takımlarını peşine takan orta saha oyuncusu, Barcelona tarafından 500 bin Euro kiralama ve 10 milyon Euro satın alma opsiyonu ile birlikte Temmuz ayında transfer edildi.

Türk Milli Takımı'nın gözden kaçırdığı Yusuf, Avusturya Milli Takımının teklifini kabul etti. 

Genç yıldız 28 Mart 2021'de Fareo Adalarına karşı oynanan 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk kez forma giyerek milli oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading