Yandex Metrica

Mert Hakan Yandaş sezon sonunda ayrılıyor! Milli oyuncunun yeni adresi belli oldu

Mert Hakan Yandaş sezon sonunda ayrılıyor! Milli oyuncunun yeni adresi belli oldu

Son dakika haberleri... Fenerahçe'nin 2 sezon önce Galatasaray'ın elinden kaparak transfer ettiği Mert Hakan Yandaş'ın takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Spor

05.02.2024, 22:17

2019-2020 Süper Lig sezonunda gösterdiği performansla Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş'ın üzeri çizildi.

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcunun beklentilerin altında kalması yönetimi harekete geçirdi.

Galatasaray ile girilen transfer rekabetinde ön plana çıkan yıldız oyuncunun son 2 sezonda sadece 9 gole katkıda bulunabildi.

Fenerbahçe'de 58 resmi maça çıkan Mert Hakan, 5 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Taraftarların formunu yetersiz bulduğu ismi son maçlarda protesto etmesi bardağı taşıran son nokta oldu.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ'IN YENİ TAKIMI

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde Emre Belözoğlu ile yakın ilişkileri olan Mert Hakan Yandaş'ın eski hocasının yanına gideceği konuşuluyor.

Milli oyuncunun, Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'e yakın olduğu ve sezon sonunda uygun bir fiyata transfer olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading