Yandex Metrica

Mauro Icardi ortalığı karıştırdı! Ümit Özat hakkında yaptığı paylaşım gündem oldu: Saçlarını sarı- kırmızıya boyat!

Mauro Icardi ortalığı karıştırdı! Ümit Özat hakkında yaptığı paylaşım gündem oldu: Saçlarını sarı- kırmızıya boyat!

Galatasaray'da bu sezon en çok gol atan Arjantinli oyuncu Mauro Icardi bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Ümit Özat, "Icardi ligde 20 gole ulaşsın saçlarımı sarı-kırmızıya boyarım" sosyal medyada söyleminde bulunmuştu. Mauro Icardi ise dün Ankaragücü'ne attığı iki gol sonrası sosyal medya hesabından Ümiz Özat hakkında bir paylaşımda bulundu.  

Spor

23.01.2024, 20:58

Galatasaray'ın bu sezon şampiyon olmasında büyük emeği olan Mauro Icardi, Ümit Özat'ın "Icardi ligde 20 gol atsın saçlarımı sarı-kırmızıya boyatırım" iddiası sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundnu.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

'SÖZÜNÜ TUTACAĞINI UMUYORUM'

Icardi paylaşımında "Ümit Özat sözünün arkasında duran bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ümit Özat ise Icardi'nin Ankaragücü'ne 2 gol atıp ligde 21 gole ulaşmasının ardından "Söz önemlidir." paylaşımında bulunmuştu.

Mauro Icardi'nin gündem olan sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading