Yandex Metrica

Marmaray'da Fenerbahçe-Trabzon kavgası: Taraftarlar birbirine girdi

Marmaray'da Fenerbahçe-Trabzon kavgası: Taraftarlar birbirine girdi

Avrupa ile Anadolu yakasını denizin altından birbirine bağlayan Marmaray'da Fenerbahçelilerle Trabzonspor taraftarları karşılaşınca olay çıktı!

Spor

21.03.2024, 21:24

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un normalde kendi sahasında oynaması gereken Altay maçını İstanbul'da oynamasına hükmetmişti. Trabzonspor bu nedenle Altay maçını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynadı ve rakibini 2-1 yendi. 

Trabzonsporluların Avrupa yakasındaki Olimpiyat Stadyumu'na akın ettiği gecede Kadıköy'de ise bir başka maç daha vardı. Sarı Lacivertli taraftarların Ülker Stadyumu'nu doldurduğu karşılaşmada Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük 0-0 berabere kaldı. 

Hem Trabzonspor hem de Fenerbahçeli taraftarların aynı gün formalarıyla toplu taşıma araçlarına binmesi bir kavganın da fitilini ateşledi. Marmaray'da karşılaşan Fenerbahçelilerle Trabzonsporlular arasında kavga çıktı. 

Olay anını gösteren görüntülere göre 3 Trabzonspor taraftarına daha kalabalık olan Fenerbahçeliler linç girişiminde bulundu. Bordo Mavili renklere gönül vermiş gençlerin öfkeli grubun elinden kurtulup oradan hızla uzaklaşmasıyla bu tatsız olay daha da büyümeden sona erdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading