Yandex Metrica

Marcao satış listesinde! Ruslar ve İtalyanlar devreye girdi

Marcao satış listesinde! Ruslar ve İtalyanlar devreye girdi

Galatasaray'ın Giresunspor'u yendiği maçta Kerem Aktürkoğlu'a saldıran Marcao için transfer teklifi geldi. Galatasaray da bu teklifi değerlendirmeye aldı.

Spor

23.01.2024, 17:53

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Giresunspor'la oynanan maçta ilk 11'de sahne alan Marcao, maçın ikinci yarısında Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı. Kerem'in 'sus' işareti yapmasına sinirlenen Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşına kafa ve yumruk attı. Bu olayın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Marcao'nun cezası PFDK tarafından kesildi.İlk olarak Giresunspor maçının ardından Kerem Aktürkoğlu ve ailesinden özür dileyen Marcao, Galatasaray taraftarlarından da affını istedi.Yaşanan bu olayların üzerine Brezilyalı savunma oyuncusunun satılması gündeme gelirken Galatasaray'a yönetimine teklifler gelmeye başladı.

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

İTALYANLARIN TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

Sabah gazetesinin haberine göre; Marcao için ilk olarak İtalya Serie A ekiplerinden Napoli devreye girdi. Galatasaray'a ilk teklifini yapan Napoli, sarı-kırmızılı takımdan ret yedi. Marcao'yu kiralamak isteyen Napoli'ye Galatasaray 10 milyon Euro'nun üzerinde zorunlu satın alma şartı koştu. İtalyanlar bu teklifi kabul etmedi ve taraflar anlaşamadı.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

RUSLAR DEVREDE

Marcao'nun satış listesinde olduğu bilgisini alan Ruslar devreye girdi. Krasnodar'dan Brezilyalı stoperin bonservisine 8 milyon Euro'luk teklif geldi ve Galatasaray Yönetimi değerlendirmeye aldı.Süper Lig'in ikinci haftasında yeni transfer Victor Nelsson, Marcao'nun yerinde ilk 11'de başlamıştı. Danimarkalı stoper, ilk maçında beğeni topladı. Luyindama'nın da yükselen performansı nedeniyle Marcao için değerini bulan bir teklif gelmesi halinde gönderilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading