Yandex Metrica

Lucescu Galatasaray'ı açıkladı! Yeni sezonda Rumen hoca mı gelecek?

Lucescu Galatasaray'ı açıkladı! Yeni sezonda Rumen hoca mı gelecek?

Son dakika haberleri... Ukrayna'daki savaş mağdurları için İstanbul'da Galatasaray ile dostluk maçı yapan Dinamo Kiev'in teknik Direktörü Mircea Lucescu, Galatasaray ile ilgili yöneltilen soruya cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 19:08

Türk futbolunun yakından tanıdığı Mircea Lucescu, DHA mikrofonlarına konuştu.

Ukrayna'daki savaş nedeniyle Dinamo Kiev'i ayakta tutmak için mücadele verdiklerini belirten Rumen teknik adam, Türk futbolu ve Galatasaray ile ilgili soruları yanıtladı.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından istifa eden Nihat Özdemir hakkında konuşan  Lucescu, "İstenilen sonuçlar alınamadığında bu her zaman Türkiye'de oluyor. Değiştiriyorlar. Bu çok normal. Bunu çok iyi biliyorum. Ben de bir zamanlar şampiyonluklar yaşadım ve değiştirildim. Bu bir problem değil" dedi.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

LUCESCU'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Daha önce 2001-2002 sezonunda şampiyon yaptığı Galatasaray'dan teklif alması durumunda nasıl bir cevap vereceği sorusunu yanıtlayan Lucescu, kaçamak bir yanıtla  "Bu benim konum değil" yorumunda bulundu.

Öte yandan dünkü atmosfere de değinen Rumen hoca, "Bu stada teknik direktör olarak ilk kez geliyorum. Atmosfer çok güzel. Taraftarların gelmesi sevindirici. Özel bir durum için buradayız. Ukrayna'daki durum çok kötü. Başkan Burak Elmas'a ve Galatasaray'a teşekkür ediyorum." görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading