Yandex Metrica

Lucescu'dan Ukrayna - Rusya savaş açıklaması! Rumen hoca meydan okudu

Lucescu'dan Ukrayna - Rusya savaş açıklaması! Rumen hoca meydan okudu

Son dakika haberleri... Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, son günlerde Ukranyna ve Rusya arasında yaşanan savaş gerilimi sonrası Antalya'da kalmak istediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Spor

28.01.2024, 13:46

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray'ı da çalıştıran Mircea Lucescu, hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Ukrayna Premier Lig takımlarından Dinamo Kiev'i Rusya ile yaşanan gerginlikten dolayı Antalya'da tuttuğuna dair iddiaları yalanlayan 76 yaşındaki antrenör, kimseden korkmadığını belirtti.

Rumen teknik adam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dinamo Kiev'in Antalya'da üçüncü kış hazırlık kampını geçirdiğini ifade ederek, programlarının 3 ay önceden hazırlandığını ve asla değişikliğe gidilmediğini belirtti.

Dinamo Kiev'in ilk hazırlık kampının 17 Ocak'ta İspanya'nın Alicante kentinde başladığını dile getiren Lucescu, 31 Ocak'ta ikinci kamp için Türkiye'ye geldiklerini aktardı.

PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Haberi Görüntüle

LUCESCU: UKRAYNA'NIN HER YERİNDE MAÇA ÇIKARIM

Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirmekte olduklarına değinen Lucescu, "Daha önceki yıllarda da kamp tercihim hep Antalya'dan yana olmuştu. Sırbistan, Karadağ, Kazakistan ekipleriyle hazırlık karşılaşmaları yapıyoruz. 10 Şubat'ta ikinci kamp dönemi sona erdi ve takım üç günlüğüne Ukrayna'ya geri döndü. Bu program zaten kulübün internet sitesinde çok önceden duyurulmuştu. 13 Şubat'ta devre arası kampının üçüncü dönemi için tekrar Antalya'da çalışmalara başladık ve 22 Şubat'a kadar buradayız." ifadelerini kullandı.

Ukrayna Premier Ligi'nde lider Shakhtar Donetsk'in 2 puan gerisinde yer alan Dinamo Kiev'in tecrübeli teknik direktörü, Rusya ile yaşanan gerginlik nedeniyle takımı Antalya'da tuttuğuna dair iddiaların, bir Rumen gazeteci tarafından yalan haber olarak yayıldığını kaydetti.

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

LUCESCU: KORKMUYORUM

"Ukrayna'nın her yerinde takımımla maça çıkarım. 2014'teki olaylarda Donetsk'te son ana kadar takımın başındaydım. Kimseden çekinmiyorum ve korkmuyorum. Dinamo Kiev'in ikinci bir karara kadar Antalya'dan ayrılmaması gibi bir şey söz konusu değil. Takım hazırlıklarını tamamlayınca Kiev'e geri dönecek. Kamp programları üç ay önceden belirlendi. Bizim işimiz futbolu güzelleştirmek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading