Yandex Metrica

Sitede Ara

Lazio zaferi sonrası Fatih Terim: Finale gidiyoruz

Lazio zaferi sonrası Fatih Terim: Finale gidiyoruz

Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Lazio maçı sonra hedeflerini final olduğunu açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:26

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, son 16 turuna yükseldi.

Zorlu mücadele sonrası basın toplantısında konuşan Fatih Terim, "Finale kadar yolumuz var" ifadelerini kullanarak taraftarlara ikinci bir Avrupa kupasının çağrısında bulundu.

Liderliği hak ettiklerini belirten Terim, "İlk maçtan, sonuna kadar iyi mücadele ettik. Çok iyi maçlar oynadık. Neye ihtiyacımız varsa onu aldık. Hiç mağlup olmadık. Grup aşamasında mağlup olmadığımız gibi deplasmanda hiç gol yemedik. Daha da önemlisi, Barcelona’lar, Dortmund’lar… Bunların hepsini aştık. Direkt son 16’dayız. Hak ettik bunu. Alnımızın akıyla. Liderliği özlemişiz ki hepimiz buna çok sevindik. Şampiyonlar Ligi grubu demiştim. Haklıyım. Buradan böyle çıkmak bence çok hoş.” dedi.

UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? Haberi Görüntüle

FATİH TERİM OCAK AYINI İŞARET ETTİ

Takviye yapacaklarını dile getiren Fatih Terim, “Ben basın toplantılarımın birçoğunda şunu söyledim, buradan çıkarsak sözlerimiz daha değişik hale gelebilir demiştim… Marta kadar zamanımız var. Ocak ayını daha iyi şekilde geçirmek niyetindeyiz. Bugün de toplandık, vakit geçmesin diye. 5 maç var ‘oraya’. Neden olmasın. Her geçen gün devlerle oynamaya devam edeceğiz. Biz de bunlara alışkınız. İnşallah ‘oraya kadar’ gideriz.” diye konuştu.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

MOSTAFA MOHAMED'İN BONSERVİSİNİ ALACAĞIZ

"Mostafa Mohamed'in bonservisini büyük ihtimalle alacağız. Gedson'un durumuna bakılıyor, öyle diyelim. Şu anda fazla bir şey söylemenin zamanı değil ama uğraşıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading