Yandex Metrica

Kulüp dergisine konuşan Yunanistanlı Bakasetas'tan özgürlük çıkışı!

Kulüp dergisine konuşan Yunanistanlı Bakasetas'tan özgürlük çıkışı!

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un Yunanistanlı oyuncusu Anastasios Bakasetas, Trabzon'a çabuk uyum sağladığını ve insanlarıyla benzer özelliklere sahip olduğunu ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:07

Trabzonspor'un kulüp dergisine konuşan Anastasios Bakasetas, Trabzon insanıyla benzer yanlarını olduğunu ve Türkiye'ye gelen Yunan futbolcuların başarılı olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Futbolla yaşadığını ve daha iyi nasıl olabilirim diye düşünen biri olduğunu söyleyen Bakasetas, "Hırslı, saha içinde, antrenmanda veya her nerede olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, takımın hedeflerini gerçekleştirmek için yaşayan ve bunun için mücadele eden biriyim. Benim hedefim her zaman kazanmak ve hep bu hedef için uğraşırım." ifadelerini kullandı.

Trabzon'da kendini iyi hissettiğini söyleyen Yunan yıldız, "Buraya geldiğim ilk andan itibaren insanları çok daha iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzer özelliklere sahip bir kişiliğe sahibim ben de. Burada insanlar biraz daha normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar hatta sinirlenmeleri için herhangi bir neden olmasa dahi kendilerini bir anda çok sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir anda hava güneşliyken bir anda başka bir hava durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum aslında ben de böyle birisiyim" dedi.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

TRABZON ŞEHRİ FUTBOL İLE YAŞIYOR

Şehrin futbola çok bağlı olduğunu aktaran Bakasetas, "Şehrin içinde gezdiğiniz zaman Trabzonspor’un başarılı olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. İnsanların yüzündeki o ifadelerden Trabzonspor’un kazanıp kazanmadığını görebiliyorsunuz. Bazı zamanlarda belki gereğinden fazla tepkiler verebiliyorlar. Ben de böyle biriyim aslında o yüzden hiç yabancılık çekmiyorum. Bunun bir sorun oluşturmadığını düşünüyorum. Çünkü her şeyi sınırlarda, limitlerde yaşamayı seven birisiyimdir. Trabzon insanının da böyle olduğunu düşünüyorum. Hem mutluluğu hem belki de siniri, öfkeyi tam anlamıyla sınırlarda hatta sınırların da ötesinde yaşayabiliyorlar. Ancak dediğim gibi bunu garipsemiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

BAKASETAS: JAMES RODRİGUEZ'E BENZEYEBİLİRİM

Oyun tarzının kime benediği sorusunu yanıtlayan Bakasetas, "Bunu ilk anda cevaplamak biraz zor. Çünkü düşündüğümde ilk anda aklıma gelen bir isim yok, belki James Rodriquez ismini verebilirim. Tamamen benzemesek de… Dediğim gibi onun dışında kendi tarzıma yakın bulduğum ilk anda oyuncu olarak aklıma biri gelmiyor" cevabını verdi.

2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? 2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol... Haberi Görüntüle

YUNAN OYUNCULAR TÜRKİYE'Yİ SEVİYOR

Süper Lig'e gelen çoğu Yunan oyuncunun başarılı olduğunu hatırlatan 28 yaşındaki yıldız, "Ben bunu kültürümüzdeki ortak noktalara bağlıyorum. Çünkü kültür olarak birbirine yakın iki ülkeden bahsediyoruz ve Yunan oyuncularımız buraya geldiklerinde adapte olmalarında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorlar. Kültürün aslında neredeyse tamamını bildiklerinden dolayı daha hızlı şekilde buraya adapte olabiliyorlar. Bütün Yunan oyuncularla iletişim halindeyim ve hepsinin de burada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyebilirim size. Hepsi hem taraftarlardan büyük bir sevgi görüyorlar hem de beraber çalıştıkları hocalarından ve takım arkadaşlarından gördükleri bu sevgi ve desteğin karşılığını verebilmeye çalışıyorlar" dedi.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI BANA ÖZGÜRLÜK VERDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı ile iyi bir uyum yakaladığını belirten Bakasetas, "Geldiğim ilk andan itibaren hem bana davranış şekli hem bana konuştukları ve aynı şekilde de saha içinde bana verdiği özgürlük sayesinde başarılı olabildiğimizi düşünüyorum. Aslında zaten sonuçlar ve elde ettiğimiz başarılar da Abdullah Avcı’nın başarısını ve beraber kazandığımız başarıları tek başına ifade edebiliyor. Ancak ben de tabii ki hem transfer sürecimde hem de şu an beraber çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkür etmeliyim. Aslında saha içinde ihtiyacım olan şeyleri bana verdi. Geldiğim ilk andan itibaren de bana hep sıcak ve yakın davrandı kendisi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading