Yandex Metrica

Koç: Kimse gelmek istemiyor

Koç: Kimse gelmek istemiyor

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ilginç bir açıklama yaptı. Şu ana kadar birçok önemli isimle görüştüklerini dile getiren Koç, "Kimse gelmek istemiyor" ifadelerini kullanarak taraftarı şok etti.

Spor

23.01.2024, 17:34

Gelecek sezon Ali Koç başkanlığında 4.yılını yaşayacak Fenerbahçe, başarısız geçen uzun bir aranın ardından yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Koç, yeni sezonun farklı olacağını söylemesine rağmen hala teknik direktörü açıklamaması taraftarları endişelendirdi. 

"Gelmek istemiyor kimse"

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek son durumu anlatan Ali Koç, “Bu zamana kadar birçok isimle görüştük. Birçok önemli teknik direktör Türkiye’de çalışmak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile artık son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz." ifadelerini kullandı. 

"Seçimden sonra açıklarız"

25-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak kongrede sonra teknik direktör duyurusunu yapacaklarını belirten Ali Koç, “Etik açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden sonra yapmak istiyoruz. Kongreden birkaç gün önceye kadar anlaşma olur ama açıklama daha sonra olacak” görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading