Yandex Metrica

Keita Balde kimdir? Keita Balde hangi takımda ve pozisyonda oynuyor?

Keita Balde kimdir? Keita Balde hangi takımda ve pozisyonda oynuyor?

Keita Balde Fenerbahçe'nin gündemine geldi. Taraftarlar tarafından hayatı merak edilen Keita Balde kimdir? Keita Balde hangi takımda oynuyor? Keita Balde hakkındaki her şey haberimizde.

Spor

03.03.2024, 10:32

Monaco’ya 30 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan ve sonrasında Sampdoria’da kiralık olarak oynayan Keita Balde Fenerbahçe’nin dikkatini çekti. Fenerbahçe’nin radarında olan oyuncu taraftarlar tarafından merak edildi. Sarı-lacivertliler Keita Balde hakkında araştırmalara başladı. Peki, Keita Balde kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda ve pozisyonda oynuyor?

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

KEITA BALDE KİMDİR?

Futbol camiasının dikkatleri üzerine çeken isimlerinden biri haline gelen fakat tam kariyerinini zirve noktasını yaşayacakken bir düşüş yaşayan Senegalli kanat futbolcusu Keita Balde, Fenerbahçe’nin radarına girdi. Keita Balde 8 Mart 1995 İspanya doğumludur. Senegalli futbolcu, CF Damm’da futbol hayatına başladı. 2004 yılında Barcelona alt yapısına girmeyi başaran Balde, U16 kademesine kadar burada kaldı. Sonrasına Lazio U19 takımına geçen ünlü futbolcu yeteneklerini sergilemesinin ardından A takıma yükselmeyi başardı. Tekniği ve başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Balde, 30 milyon euro bonservis bedeli ile Fransa temsilcisi Monaco’ya transfer edildi. Bu takımda beklenilen yeteceği ve başarıyı gösteremeyen Balde, Inter’e kiralık olarak gitti. Son olarak Samdoria’da forma giyen Keita Balde, futbol kariyeri boyunca 273 maça çıktı, 75 gol kaydeden futbolcu, 41 asist üretti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading