Yandex Metrica

Sitede Ara

Kasımpaşa'da eleştiri oklarının hedefi olmuştu! Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nu köşeye çekti ve...

Kasımpaşa'da eleştiri oklarının hedefi olmuştu! Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nu köşeye çekti ve...

Galatasaray'da teknik patronu Okan Buruk, Kasımpaşa karşılaşmasında performansı eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kerem Aktürkoğlu için özel bir toplantı ayarlayarak, motivasyonunu yerine getirecek bir konuşma yaptı.

Spor

02.04.2024, 04:32

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'ya karşı 4-3'lük skorla galip gelirken, Kerem Aktürkoğlu performansı sebebiyle olumsuz eleştiriler aldı. Okan Buruk'tan milli futbolcuyla bir görüşme ayarlayarak kendisine destekte bulundu.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Haberi Görüntüle

"DAHA İYİ OLACAKSIN"

Sabah'ın haberine göre, Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu bir toplantı yaptı ve deneyimli hoca öğrencisine "Milli ara sonrası çok daha iyi olacaksın" şeklinde bir motivasyon konuşması yaptı.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN SEZON PERFORMANSI

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla bu sezon 45 maçta ter dökerken, bu kaarşılaşmalarda 14 gol ve 8 asistlik katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading