Yandex Metrica

Kadro tercihi nedeniyle eleştirilen Stefan Kuntz'tan Mert Hakan Yandaş açıklaması: Beni mutlu etmedi!

Kadro tercihi nedeniyle eleştirilen Stefan Kuntz'tan Mert Hakan Yandaş açıklaması: Beni mutlu etmedi!

Son dakika haberleri... A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Uluslar Ligi'nde oynanacak Faroe Adaları maçı öncesi TFF Riva Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Spor

23.01.2024, 19:19

A Milli Takım kadrosuna çağrılmayan Mert Hakan Yandaş ile ilgili sorulan soruya cevap veren Stefan Kuntz, "Herkese, bir sorunuz varsa kapım size açık dedim. Başkanlar, teknik adamlar ve oyuncular. Hepsine. Kendilerini ifade etmelerini anlayabiliyorum ama bunun nasıl yapıldığı önemli. Karşıdakini itham etmeden iletişim kurmamız gerekiyor. O nedenle ithamlar ve ifade ediliş biçimleri beni mutlu etmedi." ifadelerini kullandı. 

Kadroya davet ettiği Yunus Akgün'ü de değerlendiren Kuntz, "Yunus Akgün'ü Kasımpaşa-Adana Demirspor maçında izledim, Balotelli kırmızı kart gördükten sonra 3-0 geriye düştüler, skor 3-0 olmasına rağmen isyan etti. Galatasaray maçında da saygı dolu bir sevinç yaşadı. Yunus aramızda olmayı hak etti" görüşlerini aktardı.

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ: ÖNEMİ YOK

Oyuncu seçimi hakkında açıklamalar yapan Stefan Kuntz, "Benim için bir oyuncunun hangi ülkede oynadığının ya da büyük veya küçük takımda oynamasının bir önemi yok. Ben kafamdaki felsefeyi hayata geçirmek istiyorum, ona göre bir kadro seçimi yapıyorum. Oynayacağımız 4 maçta, neden FIFA Dünya Sıralamasında rakiplerimizin üzerinde olduğumuzu göstermeliyiz." dedi.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM'DA YOGA DERSİ BAŞLIYOR

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Stefan Kuntz, milli takımda yoga yapacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yogayı ilk kez A Milli Takıma getireceğiz, oyuncuların bundan memnun olduğunu söyleyebilirim. Zihinsel destek konusunda yeni bir koçla çalışacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading