Yandex Metrica

Josef de Souza'dan şok açıklama! Fenerbahçe sayesinde...

Josef de Souza'dan şok açıklama! Fenerbahçe sayesinde...

Josef de Souza, Türkiye'ye veda ederken yaptığı açıklamada: "Beşiktaşlıların çok sevdiği Souza olduysam bu Fenerbahçe sayesinde." ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 20:27

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiğini bildiride Josef de Souza'nın sözleşmesini feshettiğini açıklamıştı.

Beşiktaş'ta mukavelesi sona erecek 34 yaşındaki Brezilyalı, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sihah-beyazlı ekiple yollarını ayıran Josef, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

''BENİ EN ÇOK BEŞİKTAŞ SEVDİ''

Beşiktaş'tan ayrılan Josef de Souza: ''Beşiktaş'ı her zaman büyük şükranla hatırlayacağım. Bana neredeyse kimsenin inanmadığı bir dönemde, Türkiye'ye dönüşün kapılarını açtı. Beni bugüne kadar en çok Beşiktaş sevdi. Ben de en çok Beşiktaş'ı sevdim. Erdal Torunoğulları'na beni Beşiktaş'a getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Arabistan'dan dönen insanlara genelde güvenilip alınmaz ama onlar bana inandı.'' açıklamalarında bulundu.

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

''FENERBAHÇE TARAFTARINA TEŞEKKÜRLER''

Fenerbahçe camiasını ve taraftarını unutmayan Josef: ''Ankaragücü maçından sonra mental olarak düştüğüm fikirlerini aklınızdan çıkarın. Performansımın düşmesinin sebebi diz ameliyatı geçirmiş olmam. Toparlaması çok zor bir sakatlık geçirdim. Ankaragücü maçından sonra insanlar konuşmaya başladı. Fenerbahçe, bana Türkiye'nin kapılarını ilk açan kulüp oldu. Eğer ben Beşiktaşlıların çok sevdiği Souza olduysam bu Fenerbahçe sayesinde. Aziz Yıldırım'a, Vitor Pereira'ya ve Fenerbahçe taraftarlarına geçirdiğimiz üç yıl için teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

KARAKTERSİZ DEĞİLİM!

Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası yaptığı sevinç gösterisi eleştirilen Josef de Souza konuyla alakalı: ''Fenerbahçe'ye karşı attığım golden sonra birçok insan beni karaktersiz olarak tanımladı. Bir futbolcu hırsla attığı golü kutluyor diye karaktersiz değildir. Ben tam olarak karakterimden dolayı, o golü öyle kutladım. Defansif bir oyuncuyum, zaten 6 ayda bir gol atıyorum. Ben Fenerbahçe'ye çok saygı duyuyorum. Bana inanan ve benim maaşımın ödeyen bir kulüp var ve ben gol atarak o kulübü onurlandırdığımı düşünüyorum.'' açıklamasında bulundu.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

''ALİ KOÇ'TAN ÖZÜR DİLERİM''

Josef de Souza: Sayın Ali Koç'tan özür dilemek istiyorum. O dönemden sonra benimle konuşmadı. Denk geldiğimizde selam vermedi. Bana çok kızdığını biliyorum. Türkiye'den kimseyle dargın ayrılmak istemiyorum. Hem ailesine hem kendisine çok saygı duyuyorum. Fenerbahçe taraftarları, Souza'dan nefret etmenizi, kin duymanızı istemiyorum. Hala bana kızgınsanız kalpten bir şekilde sizden özür diliyorum.'' ifadelerini kullanırken ''Menajer olarak mı, sportif direktör olarak mı, hoca olarak mı bilmiyorum ama Türkiye'ye ciddi ciddi dönme planım var. Türkiye'den giderken herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu sevginin karşılığını depremden etkilenen bölgelerde göstermeye çalıştım. Sizi bana verdikleriniz benim yaptıklarım yanında kıyas kabul etmez. Türkiye'ye borçluyum." sözleriyle Türkiye'ye dönüş sinyalleri verdi.

Beşiktaş'ın Josef de Souza paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading