Yandex Metrica

Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mourinho, FB ile anlaştı mı?

Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mourinho, FB ile anlaştı mı?

İtalyan basınından futbol dünyasını sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Calciomercato'da yer alan flaş habere göre, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kaybetmesi durumunda Jose Mourinho'nun takımın başına geçebileceği ileri sürüldü. Peki, Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mourinho, FB ile anlaştı mı?

Spor

25.04.2024, 23:15

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile sıkı bir rekabet içinde olan sarı-lacivertliler, 76 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sezon sonunda şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı hedefleyen Fenerbahçe, kalan 9 maçı da en iyi sonuçlarla tamamlamanın planlarını yapıyor. Avrupa sahnesinde de adından söz ettirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, Konferans Ligi'ni müzesine götürmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler, son 16 turu rövanşında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile çeyrek final mücadelesi veriyor. 

Fenerbahçe'nin gelecek sezon hakkında gündem oluşturan bir iddia ortaya atıldı, sezonu 3 kupayla tamamlamayı hedefleyen Kanarya'da. Süper Lig şampiyonluğu elde edilemezse, kulübün teknik direktör değişikliğine gidebileceği öne sürüldü. Calciomercato'da Maurizio Russo imzasıyla yayınlanan habere göre, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'dan memnun olduğu ancak Galatasaray'a şampiyonluğu kaptırması durumunda bir hoca değişikliği yaşanacağı belirtildi. Peki, Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mourinho, FB ile anlaştı mı?

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO, FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

İtalyan gazetesi, Fenerbahçe'nin öncelikli hedefinin Jose Mourinho olduğunu ileri sürdü. Yayımlanan habere göre, Roma'daki görevinden ayrılan 61 yaşındaki Portekizli teknik direktörün önünde Manchester United, Chelsea, Newcastle, Al-Hilal, Al-Nassr, Napoli ve Juventus gibi seçeneklerin bulunduğu belirtildiği gibi, Fenerbahçe'nin de güçlü bir aday olarak değerlendirildiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading