Yandex Metrica

Jorge Jesus'tan flaş davet! Galatasaray ve Beşiktaş'ı istedi

Jorge Jesus'tan flaş davet! Galatasaray ve Beşiktaş'ı istedi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, yeni sezon öncesi ilginç bir istekte bulundu. Portekizli hoca ezeli rakipleriyle yaz döneminde karşılaşmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 19:26

Yeni sezonda şampiyon olarak 8 senelik hasrete son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Jorge Jesus önderliğinde antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-lacivertlilerin yurt dışında kamp yapmayacağı öğrenildi.

Bu isteğin Jesus tarafından bizzat Ali Koç'a söylendiği iddia ediliyor.

Samandıra'daki çalışmanın ardından Fenerbahçe'nin Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde de bir kamp yapması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'TAN BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'A DAVET

Milliyet yazarı Şansal Büyüka'dan Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia geldi.

Portekizli hocanın sıradan hazırlık maçları istemediğini belirten Büyüka, "Büyük takımlar karşısında takımın gücünü sınamakta kararlı. Arnavutluk, Makedonya milli takımları falan... Hatta şaşıracaksınız; Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin içinde olacağı bir yaz turnuvası istiyor. Jorge Jesus büyük düşünüyor, büyük oynuyor. Bakalım Fenerbahçe de adına yakışır büyüklükte oynayabilecek mi?" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading