Yandex Metrica

Jorge Jesus galibiyet sonrası gaza geldi! Jesus asıl hedefini açıkladı

Jorge Jesus galibiyet sonrası gaza geldi! Jesus asıl hedefini açıkladı

Slovacko maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Pazartesi lig başlıyor. Lig asıl hedefimiz bizim. Ligde Fenerbahçe her zaman favoridir." diyerek şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçının ardından açıklamalarda bulundu. "Çok güzel bir atmosferde oynadık" ifade eden Jesus, "Taraftarlarımız gösterdiği destekle bu galibiyeti hak ettiler. Dinamo Kiev maçında da aynı şekildeydi. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz." dedi. 

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

ASIL HEDEFİMİZ SÜPER LİG 

"Yüzde yüz olarak hazırız diyemeyiz. Sezon başındayız henüz. Hem Dinamo Kiev maçlarında hem de bugün takım iyi göstergeler sundu." diyen Jesus konuşmasına şu şekilde devam etti; 

Pazartesi lig başlıyor. Lig asıl hedefimiz bizim. Ligde Fenerbahçe her zaman favoridir. Avrupa'da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek istiyoruz. Hedefimiz lig şampiyonluğu.Lincoln çok iyiydi, bugün maçın adamıydı. Gustavo ve Arao'nun benimle çalışmış olmak gibi bir avantajları var. 2 yıl Flamengo'da birlikte çalıştık. Ne istediklerimi biliyorlar. Lincoln çok iyiydi, bugün maçın adamıydı. Emre Mor 90 dakika oynayabilecek durumda değil ama oynadığı zaman özel yetenekleri olan, maçı koparacak oyuncu." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading