Yandex Metrica

Joao Pedro'nun son durumu netlik kazandı! Menajeri resmi olarak açıkladı

Joao Pedro'nun son durumu netlik kazandı! Menajeri resmi olarak açıkladı

Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma şansı bulamayan Joao Pedro'nun son durumu belli oluyor. Pedro'nun menajeri, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 20:23

Joao Pedro'nun son durumu belli oldu. Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle uzun süredir sarı-lacivtertli formadan uzak kalan Joao Pedro'nun geleceği netlik kazandı.

Fenerbahçe'de Joao Pedro için flaş bir açıklama geldi. Dünya Kupası arasında oynanan hazırlık maçında ciddi şekilde sakatlık geçiren ve sarı-lacivertli formayı uzun bir süre terletemeyen  Joao Pedro'nun takımdan ayrılacağı iddiaları üzerine konuşan menajer, oyuncusunun geleceğiyle ilgili net konuştu.

Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Haberi Görüntüle

Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep etti mi? Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE KALIYOR'

Sezon başında Cagliari'den transfer edilen Joao Pedro'nun menajeri konuştu. TMW Radio'nun mikrofonlarına konuşan Stefano Lombardi, "Joao Pedro Türkiye'de kalıyor. Spezia, Fiorentina ve Verona ile ilk temaslar oldu ancak sonrasında Fenerbahçe'de kalma kararı alındı." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading