Yandex Metrica

Jesus, biletlerini kesti: Fenerbahçe'den 2 yıldız ayrılıyor

Jesus, biletlerini kesti: Fenerbahçe'den 2 yıldız ayrılıyor

Fenerbahçe’de yaprak dökümü erken başladı. Sezona iyi giriş yapan ve iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe’de teknik adam Jesus, iki yıldız ismi takımdan gönderiyor. Maçlarda forma şansı bulamayan Serdar Dursun ile Miha Zajc’in bileti kesildi.

Spor

23.01.2024, 19:53

Fenerbahçe’de tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus, iki yıldız ismin biletini kesti. Flaş transferlere imza atan sarı lacivertlilerde, 2 yıldızın takımdan gönderilmek istendiği ortaya çıktı. Daha önce çalıştığı birçok ismi Fenerbahçe'ye kazandıran Portekizli teknik adam bazı isimlerin de üstünü çizmiş oldu.Bu isimlerin başında ise Serdar Dursun ve Miha Zajc geliyor.

Bu sezon sadece 4 Süper Lig maçında 148 dakika görev alan tecrübeli santrafor, şans bulduğu dakikalarda 2 asiste imza attı.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

SERDAR DURSUN DEVRE ARASINDA GİDİYOR

Yeteri kadar forma şansı bulamayan 30 yaşındaki golcü takımdan ayrılmaya karar verdi.

Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc da takımdan ayrılmayı düşünen isimlerden...

Adana Demirspor ile oynanan lig maçında fileleri havalandıran ve sonrasında kesik yiyen tecrübeli orta saha Beşiktaş derbisinde ise kadroya alınmadı.

İki yıldız oyuncu geçen sezon Fenerbahçe'nin en skorer isimleriydi. Serdar Dursun, Süper Lig'de 15 golle takımının en golcü ismi olurken onu 9 golle Miha Zajc takip etti.

Serdar Dursun 19, Zajc ise 11 gole katkıda bulundu.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

MENAJERLERİNE TALİMAT VERDİLER

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe'nin iki yıldızının Ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerlerine talimat verdiği öğrenildi.

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Zajc'ın sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading