Yandex Metrica

İtalyan devi Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklifte bulundu!

İtalyan devi Fenerbahçe'nin yıldızı için rekor teklifte bulundu!

Son dakika haberleri... Serie A ekiplerinden Napoli, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla bu sezonun en dikkat çeken isimlerin başında gelen Kim-Min Jae için ısrarlı olmaya devam ediyor. İstanbul'a ekip gönderen İtalyanlar, Güney Koreli için kesenin ağzını açtı.

Spor

23.01.2024, 18:48

Süper Lig'de oynanan 25.hafta maçında GZT Giresunspor'u deplasmanda 2-1 deviren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Slavia Prag maçı öncesi moral bulan Sarı-lacivertlilerde, birçok oyuncuya da Avrupa devleri ilgi duymaya başlıyor. 

Dış basında çıkan haberlere göre Serie A devi Napoli, Perşembe günü yapılacak Slavia maçına gözlemci gönderecek.

Sezon başında Çin'in Beijing Guoan takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae'yi gözüne kestiren İtalyanlar, Güney Koreli stoperi yakından takip edecek.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KİM MİN JAE İÇİN NE KADAR İSTİYOR?

Sarı-lacivertliler, bu sezon gösterdiği performansla teknik ekibin alkışını alan Kim Min Jae için 25 milyon Euro istiyor.

İngiltere ve İspanya'dan gelen 8-12 milyon Euro arası teklifleri reddeden yönetim, transferde ısrarlı davranan Napoli ile pazarlık masasına oturacak.

Serie A ekibinin 22 milyon euro ve sonraki satıştan pay şeklinde bu transferi noktalayacağı iddia ediliyor. 

Gelecek sezon yabancı sınırından dolayı defans bölgesinde yerli bir stoper oynatmak isteyen Fenerbahçe'de Atilla Szalai ve Kim Min Jae ikilisinden birinin mutlaka satılması bekleniyor.

Fenerbahçe ile 30 resmi maça çıkan Kim, savunmada gösterdiği savaşcı yapısıyla taraftarların en beğendiği isimler arasında yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading