Yandex Metrica

İstifaya davet edilen Ali Koç'tan sürpriz karar! Fenerbahçe camiası harekete geçti

İstifaya davet edilen Ali Koç'tan sürpriz karar! Fenerbahçe camiası harekete geçti

Son dakika haberleri... Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fenerbahçe'de seçim tartışmaları alevleniyor. Mevcut Başkan Ali Koç ise istifa tezahüratlarına rağmen taraftarları sinirlendiren bir karara imza attı.

Spor

18.03.2024, 01:52

Fenerbahçe'nin bu sezon iç saha maçlarında yaşanan 'Yönetim İstifa' tezahüratları nedeniyle Ali Koç'un seçime gideceği iddia ediliyordu.

Gazeteci Senad Ok'un veridği habere göre, Ali Koç'un un gelen çağrılara kulak asmadığı ve görev süresi dolana kadar seçime gitmeceği öğrenildi.

Lider Trabzonspor'un 17 puan gerisine düşen Sarı-lacivetliler, Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta 1 puan almıştı.

Şu ana kadar oynadığı 21 maçta 33 puan toplayan Kanarya, 6.sırada yer alarak taraftarına hayal kırıklığı yaşattı.

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Haberi Görüntüle

AİLİ KOÇ ŞAMPİYON YAPARAK SEÇİME GİTMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'de 4.yılını geçiren Ali Koç, haziran ayında yapılan tek adaylı seçimi kazanarak görev süresini 3 sene daha uzatmıştı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ama istediği sonuçları alamayan Sarı-lacivertliler Vitor Pereira ile yollarını ayırıp göreve İsmail Kartal'ı getirdi.

Sezon sonunda takıma güçlü bir isme tesliö etmek isteyen Koç, İsmail Kartal'dan sonra Loachim Löw'ün teknik direktör olması için tüm şartlarını zorlamaya başladı.

Yapılan tartışmalara son vermek isteyen Ali Koç, takımı şampiyon yaparak seçime gitmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading