Yandex Metrica

İsmail Kartal: Bize suikast girişiminde bulundular, gerçek şampiyon Fenerbahçe'dir!

İsmail Kartal: Bize suikast girişiminde bulundular, gerçek şampiyon Fenerbahçe'dir!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 7 sene önce Rizespor maçı dönüşü yaşanan kurşunlanma olayı hakkında konuştu.

Spor

23.01.2024, 19:05

2014-2015 sezonunda Rizespor ile deplasmanda oynadığı mücadele sonrası dönüş yolunda otobüsü kurşunlanan Fenerbahçe, 7 sene önce yaşanan olay hakkında paylaşım yaptı.

Resmi siteden 'Aydınlanamayan Gün' etiketiyle kazayı yeniden hatırlatan Sarı-lacivertliler, '2557 gün oldu' yorumunda bulundu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları şifresiz mi? 2024 Hangi maçlar şifresiz olacak? Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları şifresiz mi? 2024 Hangi maçlar... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN 4 NİSAN PAYLAŞIMI

Şu an olduğu gibi o dönem de Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal, oyuncuların yaşanan olaydan etkilendiğini belirtti.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8'de mi yayınlanacak? FB-Olimpiyakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8'de mi yayınlanacak? FB-Olimpiyakos maçı şifresiz mi? Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL: BİZE SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kaybetmediğini söyleyen Kartal, "2014-2015 sezonunda ligin son 3 maçı Galatasaray'ın 1 puan gerisindeyiz, Erciyesspor ile oynayacağız. O maç 2 net penaltımız verilmedi. Oyuncular devre arasında yanıma geldi: 'Hocam stadyumda 10 bin kişi var' dediler. Belki de stadyumda 50 bin kişi olsa o penaltılar verilecekti. Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldık ve puan farkı 3 oldu. İnsanlar diyor 'Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti' O senenin gerçek şampiyonu Fenerbahçe'dir. O sezon bize suikast girişiminde bulundular" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading