Yandex Metrica

İngiltere'de gündem Mesut Özil! Efsane futbolcu itiraf etti

İngiltere'de gündem Mesut Özil! Efsane futbolcu itiraf etti

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, İngiliz basınında gündem oldu. Arsenal'in efsane futbolcusu Ian Wright, tecrübeli oyuncunun neden başarısız olduğunu açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:59

Arsenal'in eski oyuncularından Ian Wright, Mesut Özil hakkında itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan 32 yaşındaki yıldız için açıklamalarda bulunan Wright, Mesut'un İngiltere'de neden başarılı olamadığını belirtti. 

Match of the Day'e konuşan efsane oyuncu Ian Wright, Mesut Özil hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Wright, Mesut Özil'in Arsenal'de neden başarılı olamadığını anlattı.

Mesut'un yerine alınan Odegaard'ın şu anda teknik direktör Mikel Arteta'nın Arsenal'de Mesut Özil'den beklediği yüksek seviye performansını gösterdiğini belirten Wright, "Arsenal'de müthiş bir hava var. Takım gayet rahat ve sakin. Çünkü Odegaard gibi bir yıldıza sahipler. Takımı gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Benim için 'oyun kurucu' geri döndü. Bilirsin, bir takımda 10 numara oynayan oyuncular çok önemlidir. İçine girdiği pozisyonları bitirme, sakin ve soğukkanlı olması ve acele etmemesi çok önemli. Odegaard, bunların hepsini yapıyor" ifadelerini kullandı.

Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

'MESUT ÖZİL'DEN BUNU İSTEMİŞTİK'

"Odegaard, forvet oyuncuları için çok verimli oynuyor. Onları gol pozisyonlarına sokuyor. Lacazette'i daha aktif hale getirdi. Bizim de Mesut Özil'den istediğimiz buydu. Bu şekil oynayan oyun türüdür."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading