Yandex Metrica

İngiltere'de Acun Ilıcalı heyecanı! Hull City taraftarları mesaj gönderdi

İngiltere'de Acun Ilıcalı heyecanı! Hull City taraftarları mesaj gönderdi

Son dakika Acun Ilıcalı haberleri... İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin taraftarları kulübü satın alan Acun Ilıcalı için heyecanlı bekleyişlerini dile getirdiler.

Spor

03.03.2024, 06:06

Geçtiğimiz aylarda İngiltere Championship ekibi Hull City'nin hisselerini satın alan Acun Ilıcalı için taraftarlar pankart açtı.

Şu anda Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyetine giden Ilıcalı'nın gelmesini bekleyen seyirciler,Bristol maçında  "Güzel günler bizi çağırıyor” anlamına gelen "Good times are callıng... Acun had a dream" ifadelerini içeren pankartla seslerini duyurdu.



 Satın alma işlemleriyle ilgili son pürüzlerin giderilmesini bekleyen Acun, her şeyin olumlu gittiğini açıklamıştı.

Geçmişinde spor muhabirliği de yapan başarılı medya patronu, "İngiltere’den takım almak en büyük hayalimdi" demişti.

İngiliz basınına da demeç veren Acun, "3 ila 4 hafta içerisinde kulübü tamamen devralacağımı söyleyebilirim. Benim kontrolüm altında olmayan bazı teknik detaylar var. Ancak söyleyebileceğim tek şey, kulüp sahibinin çok yardımcı olduğu ve mükemmel bir şekilde iş birliği yaptığı... İngiltere'deki tüm kulüplere tek tek baktığımda, bir şey beni Hull City'e çekti. Finansal olarak diğer kulüplere baktığımda, Hull City'nin gerçekten ileride bir kulüp olduğunu gördüm" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading