Yandex Metrica

İngilizler'in Boey ısrarı: 25 Milyon euroluk gelir

İngilizler'in Boey ısrarı: 25 Milyon euroluk gelir

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray'ın vazgeçilmez sağ beki Sacha Boey için Avrupa kulüpleri teklif yağdırıyor. Ciddi bir bonservis geliri bekleyen Galatasaray cephesinde kapı 25 milyon eurodan açılacak.

Spor

23.01.2024, 20:50

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde şampiyonluk yarışı verirken, gelecek sezonun planlamasını da yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, transfer çalışmalarının yanı sıra gidecek oyuncular için de görüşmelerde bulunuyor.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

BEKİN VAZGEÇİLMEZİ

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, performansı ile dikkat çekti. Sezon başında yerine Leo Dubois'in transfer edilmesine rağmen çizdiği yükselen form grafiği ile formasını kaptırmayan genç oyuncu, savunması kadar hücuma olan katkılarıyla da takıma büyük yardımda bulundu.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA ÖN PLANDA

Bu sezon çıktığı 29 resmi müsabakada 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren 22 yaşındaki sağ bek, gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Birçok takım Boey'i transfer listesine aldı.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

TEKLİF 20 MİLYON EURO

İngiliz kulübün gözden çıkardığı bonservis bedeli de belli oldu. Crystal Palace, Fransız savunmacı için Sarı-Kırmızılılar'a 20 milyon Euro ödemeye hazır.

Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Haberi Görüntüle

ASLAN 25 MİLYON İSTİYOR

Haberde Galatasaray'ın transfer vizesi bekleyen Sacha Boey için bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirlediği kaydedildi. Crystal Palace'ın 20 milyonluk teklifine bu yönde karşılık verileceği belirtilirken, İngilizler'in bu pazarlığı kabul etmesi durumunda Boey'in Ada yolcusu olacağı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading