Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiliz futbolunda devrim! İngiltere'de takım sahipliğinde yeni dönem!

İngiliz futbolunda devrim! İngiltere'de takım sahipliğinde yeni dönem!

İngiltere futbolunda takım sahipliği yönetmeliğinde köklü değişiklerin yapılması planlanıyor.

Spor

23.01.2024, 22:18

İngiltere Futbol Federasyonu takım sahipliğinde yeni bir döneme hazırlanıyor. Yeni dönemde İngiltere futbolunda köklü değişimler yapılması planlanıyor.

The Sun'un haberine göre: İngiliz futbolunda takım sahibi olma eski dönemden çok daha zor olacak. Hükümetin yapacağı bir dizi değişiklikle birlikte, takımları alan zenginler kulüpte her istediği değişikliği yapamayacak.

Geçtiğimiz günlerde Chelsea taraftarları, Avrupa Süper Ligi'ne karşı şiddetli protestolar düzenlemişti. Taraftarların tepkisi üzerine Avrupa Süper Ligi planı rafa kalkmıştı. Yeni dönemde bu tarz fikirlerin güç kazanması engellenmiş olacak.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

ROMAN ABRAMOVİC OYUN DIŞI KALABİLİR

Roman Abramoviç gibi isimlerin Premier Lig'in dışında tutulmasının kolaylaştırılması planlanıyor. 

Taraftarlar kulüplerinde daha fazla söz sahibi olacak ve kulüp sahiplerinin kulübün renkleri, armasında kolayca değişiklik yapması engellenecek. 

Bu düzenleme ile kulüplerin yasal lisans almak için bir araya gelmesi gereken dört zorlu şartı uygulayacak. Takımlar yalnızca İngiltere Futbol Federasyonu FA'in onayladığı turnuvalarda yer alabilecek. 

İngiliz hükümeti yeni tüzükle birlikte, takımları mali ve İngiltere'deki kültürel yıkıma karşı savunmaya çalışacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading