Yandex Metrica

Icardi'ye 35 MİLYON EURO TEKLİF! Galatasaray taraftarı tedirgin

Icardi'ye 35 MİLYON EURO TEKLİF! Galatasaray taraftarı tedirgin

Bu sezon Galatasaray'ın şampiyon olmasında Mauro Icardi'nin büyük katkısı oldu. Son günlerde gelen haberler ise sarı-kırmızılı taraftarı tedirgin etti. Bir Suudi kulübünün Icardi’ye 35 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu söyleniyor.

Spor

23.01.2024, 21:00

Galatasaray şampiyonluğunu kutlarken bir yandan da Mauro Icardi'nin geleceği hakkında endişeli. Sarı-Kırmızılı yönetim, Arjantinli yıldızın bonservisini almak için uğraşırken Suudi Arabistan liginden gelen iddialar ortalığı karıştırı. Yapılan iddialara göre, Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Icardi'ye yıllık 35 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Galatasaray yönetimi, ortaya çıkan iddialar sonrasında Icardi'nin işini bir an önce bitirmek için girişimlere hız verdi. Sarı-Kırmızılılar'ın PSG ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Haberi Görüntüle

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

İKNA İÇİN ÇABALIYORLAR

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda çok büyük bir pay sahibi olan Mauro Icardi çok sayıda takımın takımın listesinde. Arjantinli yıldızı ikna için büyük bir çaba harcıyor.


Loading