Yandex Metrica

İbrahim Üzülmez sahalara geri döndü! Resmi sözleşme imzalandı

İbrahim Üzülmez sahalara geri döndü! Resmi sözleşme imzalandı

Son dakika haberleri... TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Play-off şansını sürdürmek isteyen İstanbul ekibi, İbrahim Üzülmez ile anlaştı.

Spor

23.01.2024, 19:14

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez getirildi.

Eyüpspor Kulübü Başkan Vekili Fatih Kulaksız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İbrahim Üzülmez ile 1,5 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi.

Kulaksız, Üzülmez ile yarın sözleşme imzalayacaklarını aktardı.

Eyüpspor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmıştı.

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

İBRAHİM ÜZÜLMEZ: PLAY-OFF ŞANSIMIZ YÜKSEK

"Şansımızı yüksek görüyorum. Saha içinde yapmamız gereken dokunuşlar var. Takımın potansiyeli olduğuna inanıyorum. Takımı mental olarak ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bazı oyuncuların kalitelerinin çok azını sahaya yansıttığını düşünüyorum. Bu ligde mücadele etmezseniz başarılı olma şansınız çok zor. Kalite olarak öndeyiz ama oyun ve sonuç olarak istikrarı yakalayamadık. Hedefimiz şampiyonluk. Ama kimsenin bizi hemen şampiyon yapmayacağını da biliyorum. Şampiyonluğa giden yollar dikenli yollardır. O yollarda bizi paçamızdan çekmek isteyenler olacaktır. Yeni şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Eyüpspor'la en iyi şekilde sinerjiyi yakalayarak hedefe varmak istiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading