Yandex Metrica

Hollanda basınından olay iddia! Burak Yılmaz'dan sert yanıt: İstemiyorum!

Hollanda basınından olay iddia! Burak Yılmaz'dan sert yanıt: İstemiyorum!

Son dakika haberleri... Hollanda'da Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, ilk 5 maçta yaşanan puan kayıpları sonrası tartışılan isim oldu. Türk yıldız iddiaları cevapladı.

Spor

23.01.2024, 22:12

Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard, zor günlerden geçiyor.

Son maçta Utrecht'e evinde 4-3 yenilen Fortuna, küme düşme hattına demir attı.

Henüz puanı bulunmayan Hollanda ekibinde gözler Burak Yılmaz'a çevrildi.

Ortaya çıkan iddialara göre sezon başı 2+3 yıllık sözleşme imzalayan Burak'ın sınırsız yetkilere sahip olduğu ve kadroyu kendi oluşturduğu yazıldı.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ: İSTEMİYORUM

Hakkında çıkan iddialara cevap veren Burak Yılmaz,  Voetbal International'a konuştu.

Kötü gidişattan dolayı kendisinin de üzgün olduğunu dile getiren 37 yaşındaki golcü, "Benim ve kulüp için alışmamız zaman alıyor. Bu anlaşılabilir bir durum. Fakat ben kendim için değil, Fortuna için endişeleniyorum. Ben ne antrenörüm ne de tiran (lider). Sadece kulüp daha iyi yerlere gelsin diye elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben antrenör değilim, olmak da istemiyorum. Önümüzdeki iki yıl boyunca futbolculuk yapmaya devam edeceğim. İki yılın ardından yeni görevin zamanı gelecek. Sjors Ultee ayrılmak zorunda değildi. Fakat futbol bu" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading