Yandex Metrica

Hatay'da enkazdan çıkarılan Efe, Fenerbahçe'ye kavuştu!

Hatay'da enkazdan çıkarılan Efe, Fenerbahçe'ye kavuştu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından enkaz altından çıkan Efe ile geçtiğimiz günlerde görüşen Mert Hakan Yandaş yeni bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeye ayrıca Jorge Jesus ve Attila Szalai de katıldı.

Spor

23.01.2024, 20:26

Hatay'da enkaz altından çıkarıldıktan sonra Mert Hakan Yandaş ile görüşen Efe, Fenerbahçe'ye kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Efe ile ilgili açıklama yapan Mert Hakan Yandaş:  "Efemiz çok iyi. En kısa zamanda yanımıza, İstanbul'a gelecek. O artık bana, bize emanet" ifadelerini kullanmıştı.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

O ARTIK BANA, BİZE EMANET!

Efe ile görüşmesini sosyal medya hesabından paylaşan Mert Hakan Yandaş alkış almıştı.

Fenerbahçe kaptanı Mert Hakan Yandaş, Efe'yi sahiplenirken: ''O artık bana, bize emanet'' açıklamasında bulunmuştu.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

JORGE JESUS VE ATTİLA SZALAİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'da enkazdan çıkan Efe, Mert Hakan Yandaş ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.

Mert Hakan Yandaş, Jorge Jesus ve Attila Szalai'nin yaptığı görüşmede objektiflere pozitif görüntüler yansıdı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada: ''Kaptanımız Mert Hakan Yandaş, Efemizi önce Hocamız Jorge Jesus'la, sonrasında ise Attila Szalai ile konuşturdu. Efemizin durumu her geçen gün iyiye gidiyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading