Yandex Metrica

Hamza Hamzaoğlu'ndan Altay maçı açıklaması!

Hamza Hamzaoğlu'ndan Altay maçı açıklaması!

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 25.haftada oynanacak Altay maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:47

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat Cuma günü Altay'a konuk olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adana Demirspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgiye değinen Hamzaoğlu, "Burada sabırlı ve sakin kalmak çok önemli. Bu pozisyonda olan takımlar için en önemli davranış sakin kalabilmek. Sakin ve sabırlı olmak hedefimize ulaştıracaktır. Hemen panik yapmamalıyız." ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, sakin şekilde Altay maçına hazırlanmaları gerektiğini kaydederek, "Altay, uzun bir aradan sonra kazandı ve moral buldu. Saha avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Buna hazırlıklı gideceğiz. İnşallah sahamızda kaybettiğimiz puan ve puanları İzmir'den alıp döneriz. Bunu yapabilecek gücümüz ve potansiyelimiz olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

HAMZAOĞLU: İYİ KADRO KURDUK

Takımda ayrılmak isteyen oyuncu bulunmadığını, düzenli işleyen bir kulüp olduklarını vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Buraya gelen gitmek istemiyor. Herkes ödemelerini düzenli şekilde alıyor. Bu yönden bakınca sevindirici ama bizim hareket alanımız kısıtlanıyor. İmkanlarımıza ve kulübümüzün menfaatine göre eksik gördüğümüz yerleri imkanlarımız ölçüsünde tamamladık. İlk yarıya göre daha iyi bir kadro olduk. İnşallah bunun sonuçlarını almaya başlarız."

Hamzaoğlu, taraftarların takıma sahip çıkması, mağlubiyetlerin tek futbolcuya mal edilmemesi gerektiğini ifade ederek, her oyuncuya lig yarışında ihtiyaçları olduğunu aktardı.

Teknik direktör Hamzaoğlu, takıma yeni katılan Ponck ve diğer bütün oyuncuların Altay maçı öncesi fiziksel anlamda hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading