Yandex Metrica

Hakem Ali Palabıyık'a İsviçre'de şok! Galatasaraylı taraftarlar pankartla karşıladı

Hakem Ali Palabıyık'a İsviçre'de şok! Galatasaraylı taraftarlar pankartla karşıladı

Galatasaraylı taraftarlar, Basel-Zalgiris maçını yönetmek için İsviçre’ye giden Ali Palabıyık’a havalimanında pankartlı karşılama yaptı. Üzerinde Ali Palabıyık'ın soyadına gönderme ile "Satılmış Parabıyık" yazılı bir pankart açan taraftarların sosyal medyada yüzlerini gizledikleri görüldü. 

Spor

19.03.2024, 03:56

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftaya Galatasaray-Alanyaspor maçını yöneten Ali Palabıyık'ın kararları damga vurmuştu. 2-2 biten maçta özellikle Galatasaraylı Sacha Boey’e gösterdiği kırmızı kart çzok tartışılan hakem Palabıyık, sarı-kırmızılı camianın yoğun tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı. 

Maç sonrası teknik direktör Okan Buruk'un yanı sıra yöneticilerin de sert demeçlerle eleştirdiği Palabıyık'a taraftarların tepkisi dinmek billmiyor. Üstelik Palabıyık bu kez İsviçre'de Galadtasaraylı tarfatarların hedefi oldu. 

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Haberi Görüntüle

YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

UEFA Konferans Ligi'nde İsviçre'nin Basel takımı ile Litvanya ekibi Zalgiris arasındaki maçta görevlendirilen Palabıyık, maç için gittiği İsviçre'de havalimanında şoke edici bir pankartla yüz yüze geldi. Bir grup Galatasaray taraftarı, üzerinde, "Satılmış Parabıyık" yazılı bir pankartla soyadı üzerinden gönderme yaptıkları Ali Palabıyık'ı karşıladı. Pankartta "Ultraslan Avrupa" ibaresi yer aldı.

Fotoğraf sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken, pankartı tutan taraftarların yüzlerini buzlaması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading