Yandex Metrica

Gedson Fernandes açıkladı: Geri dönmek istiyorum

Gedson Fernandes açıkladı: Geri dönmek istiyorum

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Rizespor'da kiralık oynayan futbolcusu Gedson Fernandes, bu akşam oynanacak Portekiz-Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:02

2022 Dünya Kupası play-off turunda oynanacak Portekiz-Türkiye maçını Gedson Fernandes yorumladı.

Rizespor'da kiralık oynayan Portekizli yıldız, daha önce giydiği milli takıma yeniden dönmek istediğini belirterek, "Her Portekizli oyuncu, Portekiz Milli Takımı'nda görev almak ister. Ben de daha önce görev aldım. Tekrar dönmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES'DEN PORTEKİZ - TÜRKİYE YORUMU

Bu akşam oynanacak zorlu maçın iyi geçeceğini aktaran Gedson, "Hem olumlu yönde hem de olumsuz yönde büyük sürprizler yapabilen bir takım. Birçok maçı son dakikada çevirdiği oluyor. Kesin yeneceğini düşündüğünüz maçlarda bazen yenilebiliyor. Çok iyi takımda oynayan oyuncular var. Bir birliktelikle yakalandı. Buraya kadar getirdiler. Ben çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah hak edenin kazanacağı bir maç olur." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading