Yandex Metrica

Gaziantep'te 7 gollü gece! Figueiredo'nun şovu zirveyi getirdi

Gaziantep'te 7 gollü gece! Figueiredo'nun şovu zirveyi getirdi

Süper Lig'in 4'üncü haftasının açılışında Gaziantep FK ile Antalyaspor'u karşısında 2-1 yenik düştüğü maçta 5-2 mağlup etti. Figueiredo'nun hat-trick yaptığı gecenin ardından Güneydoğu ekibi, 3 maçlık galibiyet serisine ulaşırken, maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Spor

23.01.2024, 22:12

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasının açılış maçında Gaziantep FK evinde Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Gol yağmurunun yaşandığı maçta kazanan ev sahibi Kırmızı-Siyahlılar oldu.  

Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Haberi Görüntüle

7 GOLLÜ FUTBOL ŞÖLENİ

Güneydoğu ekibi Joao Figueiredo'nun hat-trick yaptığı maçta Tomas Pekhart ile Angelo Sagal ile farkı koştu ve rakibini 5-2 mağlup etti.  Antalyaspor'da Haji Wright'ın iki golü puan için yeterli olmadı. Böylece Gaziantep FK üst üste 3. galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

FIGUEIREDO'DAN TARİHE GEÇEN HAT-TRICK

Figueiredo maçta attığı 3 golle Süper Lig'de sezonun ilk hat-trickini yaptı.  Bu 3 gol aynı zamanda Gaziantep FK tarihinin de ilk hat-tricki oldu.  Antalyasporlu Haji Wright, son 12 maçında 13 gole ulaşıtı. ABD'li golcü bu sezon ligde 4. maçına çıkarken, bu müsabakalarda 5 gol atıp 1 de asist yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading