Yandex Metrica

Galatasaray'da dengeler Mertens'e emanet! Sergio Oliveira'nın affedilmesinde büyük rol oynadı

Galatasaray'da dengeler Mertens'e emanet! Sergio Oliveira'nın affedilmesinde büyük rol oynadı

Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens'in liderlik özellikleri, Sergio Oliveira'nın affedilme sürecinde belirleyici oldu. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Mertens'in yapıcı tavrı ve deneyimi, Oliveira'nın özür dilemesine önayak oldu.

Spor

24.03.2024, 10:26

Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, takım içindeki liderlik özellikleri ve yapıcı tavrıyla Sergio Oliveira'nın affedilme sürecinde önemli bir rol oynadı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Mertens'in deneyimi ve tecrübesi, Oliveira'nın affedilmesinde belirleyici oldu.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

MERTENS BARIŞMALARINA DESTEK OLDU

Takımın kupa maçı sonrası yaşanan tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira'nın, Dries Mertens ile yaptığı görüşmenin ardından geri adım attığı belirtildi. Mertens'in Oliveira'ya yapıcı tavsiyelerde bulunduğu ve kendi deneyimlerinden örnekler vererek genç oyuncuya destek olduğu ifade ediliyor.

Oliveira'nın, Mertens'in liderliğindeki yapıcı görüşme sonrası teknik direktör Okan Buruk'tan randevu talep ettiği ve hatasını kabul ettiği vurgulanıyor. Mertens'in, "Ben 37 yaşındayım ve bugüne kadar teknik direktör ile kavga edip kazanan futbolcu görmedim. Sen de hatanı kabul etmelisin" şeklindeki ifadelerinin, Oliveira'nın affedilme sürecinde önemli bir dönüm noktası olduğu belirtiliyor. Bu süreçte Mertens'in liderliği ve deneyimi, Galatasaray'da olumlu bir atmosferin oluşmasına ve takım içi ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading