Yandex Metrica

Galatasaray, Portekizli gol canavarının peşinde! 44 maçta 32 defa ağlar sallandı

Galatasaray, Portekizli gol canavarının peşinde! 44 maçta 32 defa ağlar sallandı

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı ve Portekizli bir yıldızın peşine düştü. Sarı-Kırmızılılar, Benfica'dan ayrılmaya hazırlanan Rafa'yı transfer etmek için harekete geçti. İddialara göre, Rafa'nın menajeriyle temas kuran Galatasaray, 4 milyon euro maaş ve imza parası önerdi.

Spor

04.04.2024, 23:34

Galatasaray, 2024-25 sezonu için transfer çalışmalarına hız kazandırıyor. Yeni sezon öncesi takımını güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Portekiz futbolunun parlayan yıldızı Rafa'yı kadrolarına katmayı hedefliyor.

Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de hayatını kurtardı Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de... Haberi Görüntüle

MERTENS'İN YERİNE RAFA

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dries Mertens'in yerine alternatif arayışına giren Galatasaray'ın hedefinde, Benfica'nın yıldızı Rafa var. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli hücumcu için menajeriyle temas kurdu ve transfer görüşmelerine başladı.

Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam gelsin! Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam... Haberi Görüntüle

RAFA TRANSFERİNDEKİ ŞARTAR

Galatasaray'ın teklifine yanıt veren Rafa, yıllık 4 milyon euro maaş ve imza parası talep etti. Bu şartlar altında transferin gerçekleşmesi için tarafların anlaşması bekleniyor.

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Benfica formasıyla oldukça başarılı bir sezon geçiren Rafa, 44 maçta 18 gol atıp 14 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Rafa, Galatasaray'ın hedef oyuncusu haline geldi.

Benfica'ya Braga'dan 16 milyon euro karşılığında transfer olan Rafa, 8 yıldır takımında başarılı performanslar sergiliyor ve Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading