Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve Simge 'Aşkın Olayım' düeti yapacak

Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve Simge 'Aşkın Olayım' düeti yapacak

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray kutlamalara hazırlanıyor. Sarı kırmızılı takımın kutlamalarına davet ettiği Simge Sağın, daveti kabul etti. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin, sezon boyunca gollerine eşlik eden 'Aşkın Olayım' adlı parçayı Simge Sağın ile birlikte söylemesi bekleniyor. 

Spor

08.02.2024, 14:53

Süper Lig'de deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray bu hafta derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluk kutlaması yapacak.Öte yandan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına davet ettiği Simge Sağın, sarı kırmızılıların davetini kabul etti. Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' adlı parçayı seslendiren Simge Sağın, verdiği konser sonrası Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacağını açıkladı.

Koyu bir Beşiktaşlı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı.

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

YILIN DÜETİ

Sağın, "'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var" ifadelerini kullandı.

Simge Sağın'ın şampiyonluk kutlamalarında Mauro Icardi'yle birlikte 'Aşkın Olayım' parçasını söylemesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading