Yandex Metrica

Galatasaray'ın gündeminde olan Nuri Şahin en büyük hayalini açıkladı!

Galatasaray'ın gündeminde olan Nuri Şahin en büyük hayalini açıkladı!

Son dakika haberleri... Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, gelecek hedeflerine dair alman Kicker dergisine konuştu. Galatasaray'ın da yakın ilgi gösterdiği genç antrenör çalışmak istediği takımı duyurdu.

Spor

21.03.2024, 08:02

Süper Lig ekibi Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Almanya'da yayın yapan Kicker dergiisne konuştu.

Göreve gelmeden önce Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'a danıştığını itiraf eden Şahin, ‘Nuri sen iyi bir insansın. Bunu başaracaksın." karşılığını aldığını söyledi.

Eski takımı Borussia Dortmund'a da değinen Nuri Şahin, kendisini Borussia Dortmund’da teknik direktör olarak güney tribünün önünde bir galibiyeti kutlamayı hayal ettiğini söyledi.

Dortmund'un kendisi için bir gönül meselesi olduğunu belirten 33 yaşındaki antrenör, "Bir gün teknik direktör olarak güney tribününün önünde bir galibiyet kutlamayı hayal ettiğimi asla gizlemedim. Borussia Dortmund’dan ayrılıp Werder Bremen'e gittiğimde akşam eşimle evde oturdum ve ona ‘Herhangi bir zamanda bu kulübü çalıştıracak şeylere sahip olacağıma inanıyorum’ dedim." dedi.

Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN'DEN FATİH TERİM SÖZLERİ

A Milli Takım'da birlikte çalıştığı Fatih Terim'e övgüler yağdıran genç teknik adam, "O bir kazanandır ve sahadan galip ayrılmak için gerçekten her şeyi yapıyor. Bazen devre arasında, sadece yaptığı konuşmayla bizim için maçları kazanması çılgıncaydı. Jose Mourinho ile benzeşiyordu." değerlendirmesinde bulundu.

PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN: TRABZON 38 YILDAN BERİ ŞAMPİYON OLAMADI

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı ile eskiye dayanan ve derin bir bağı olduğunu aktaran Şahin, Abdullah Avcı’nın 14 yaş altı takımında oynadığı sırada kendisinin teknik direktörü olduğunu, daha sonra 17 yaş altı ile Avrupa Şampiyonu olduklarını ve ardından Peru’da Dünya Kupası’na katıldıklarını belirterek, "Biz dostuz ve ailelerimiz de iyi anlaşıyor." dedi.

Şahin, Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı maçta maç bitmeden önce seyircilerin sahaya girmesine ilişkin de “Onları suçlamıyorum. Trabzon 38 yıldan beri şampiyon olmadı, tüm şehir bu takımı yaşıyor. Sevinç de o kadar coşkuluydu." değerlendirmesine bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading