Yandex Metrica

Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Acun'dan Fenerbahçelilere müjde! Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe için heyecan dorukta. Acun Ilıcalı, futbol tutkunları ve özellikle de Fenerbahçe taraftarı için sevindirici bir haber verdi.  

Spor

22.04.2024, 12:31

Acun Ilıcalı'nın, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasına dair açıklaması futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı, bu önemli mücadeleyi TV8 kanalından şifresiz olarak yayınlayacaklarını duyurdu. Bu hamleyle, futbolseverlerin heyecanla beklediği maçı ekranları başında izleme imkanı sunulmuş oldu.

Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI DUYURDU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki mücadelesi, Olympiakos'u ağırlayacağı kritik karşılaşma için geri sayım başladı. Ilıcalı'nın duyurusuyla birlikte, taraftarlar maç heyecanını evlerinde, kafelerde veya herhangi bir yerde şifresiz olarak takip etme şansına sahip olacaklar.

Fenerbahçe'nin Avrupa sahnesindeki bu kritik karşılaşması için yapılan bu özel jest, Türkiye'deki futbol sevdalılarına ulaşarak daha geniş kitlelere ulaşmış olacak.

Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşması, 22:00'de başlayacak ve futbol tutkunları, Ilıcalı'nın müjdesiyle maçı şifresiz olarak izleyebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading