Yandex Metrica

Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Feghouli konuştu: Gördüm ki para varmış!

Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Feghouli konuştu: Gördüm ki para varmış!

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Feghouli, sarı-kırmızılı kulübü alacakları için FIFA'ya şikayet ettiğini doğrularken aldığı karara "Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm" sözleriyle açıklık  getirdi. 

Spor

04.02.2024, 22:32

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli, alacakları için sarı-kırmızılı kulübe FIFA'ya şikayet ettiğini doğrulurken kararının gerekçelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

AVUKATINA TALİMAT VERDİ

5 sezonluk Galatasaray kariyeri 31 Mayıs'ta sona eren Cezayirli futbolcu, kendisine Türkiye ve Avrupa'da takım bulamazken,  A Spor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım. Bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse, almasını söyledim." dedi.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

YÜZDE 10 FAİZ İŞLETTİ

Diğer yandan, Burak Elmas döneminde sözleşmesi biten Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederken, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti.

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

2 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, bir anda Feghouli'nin gelen 1.6 milyon Euro'luk fatura şokunu yaşadı. 2017 yazında Galatasaray'a gelen Cezayirli futbolcu, 2 şampiyonluğa katkı yaptıktan sonra düşüşe geçti.

Feghouli, Galatasaray'da geçirdiği 5 sezonda 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. 161 maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu 33 gol attı ve 31 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading